Gyengénlátók Általános Iskolája | Nemecsek kupa
16814
post-template-default,single,single-post,postid-16814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Nemecsek kupa

Nemecsek kupa

’PÁL UTCAIAK” 25             –            ’VÖRÖS INGESEK ”22

Iskolánkban már nagy hagyománya van, ennek a csörgőlabda versenynek. Két csapat harcol a győzelemért: a Vörös ingesek és a Pál utcaiak. Ezen a versenyen van lehetősége a legifjabb csörgőlabdázóknak megismerkedni a verseny hangulattal, szabályokkal, a csapat  illetve a szurkolók erejével stb. A lelkes szurkolók szinte megtöltötték a termet, de néhány  szabálynak  megfelelően csendben várták a bírói jelzéseket, hogy együtt örüljenek a csapattal.

A harcot végül a ’PÁL UTCAIAK” nyerték meg, a csapat tagjai: Budai Kasszandra, Kiss Viktor, Barna Emese, Mészáros Márk, Mátyus Károly, Mózes Gábor.  ’VÖRÖS INGESEK ”csapata: Kiss Karolina, Nagy Patrik, Dági Dalma, Ózvári Lukács Sándor, Balogh Domonkos.

A kupa legértékesebb játékosa címet és a hozzá járó kupát: Mózes Gábor nyerte el.  Minden versenyző élményekkel és ajándékkal zárta a versenyt.  A kupát egy évig a nyertes csapat őrzi. Mindkét csapat felkészítője és edzője: Bodányi Levente.

 

 

Budapest, 2019. november 28.

No Comments

Post A Comment