Gyengénlátók Általános Iskolája | Tájoló nap – Szülők Akadémiája
16762
post-template-default,single,single-post,postid-16762,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tájoló nap – Szülők Akadémiája

Tájoló nap – Szülők Akadémiája

2019. november 07. Tájoló nap

Nyolcadik osztályos diákjaink két területen próbálhatták ki magukat a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő Központ Tájoló napjának keretében. A foglalkozásokon tanulóink a kereskedelmi-, illetve az egészségügyi-szociális ágazathoz kötődő tevékenységekben tesztelhették ügyességüket, ismereteiket különböző gyakorlati feladatokon keresztül. A tájoló felépítése révén a fiatalok játékosan, interaktív módon kerülhetnek közel az egyes témákhoz. A programunk célja, hogy segítsen a diákoknak és szüleiknek a továbbtanulás irányának, területének kiválasztásában.

Szülők Akadémiája – együtt a sikeres életpálya tervezésért

Továbbtanulás, pályadöntések, a szülők támogató szerepének fontossága – erről szól és ezekben a témákban nyújt segítséget a Szülők Akadémiája. A Kilátó Központ szakemberei másfél órás tréning keretében a tanulók szüleivel közösen gondolkodva dolgoztak azon, hogy a fontos döntés előtt álló gyerekek hogyan találhatnak rá saját útjukra, hogyan jutnak hozzá az életpálya építést, pályaorientációt érintő legkorszerűbb ismeretekhez.

Köszönjük a Központ Munkatársainak!

 

No Comments

Post A Comment