Iskolai úszóverseny

Tavasznyitó sportversenyünk az alsó tagozatosok úszóversenye, március 4-én zajlott iskolánk uszodájában. A résztvevők életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően párnával, gyors, hát és mellúszás pontos technikai tudásával teljesítették a versenytávokat. A 3-4. osztályosok futamai igazi versenyhangulatban zajlottak. Az egyéni versenyszámok mellett 4 fő alkotta csapatok mérték össze tudásukat szabadváltóban is.
Másnap 24 tanuló indult a felső tagozatosok úszóversenyén.
Az egyéni versenyszámok az alsó tagozatosokhoz képest, vegyes úszással bővült. Az iskolánk legkiválóbb úszói hatalmas versenyzéssel mutatták meg ki a legjobb vegyes úszó. Természetesen, ezen a tagozaton is nagy sikere van a 4x25m váltóúszásnak. 6 csapat közül kerültek ki a dobogós helyezettek.
A szuper versenyhangulatról lelkes szurkolói tábor gondoskodott. Társak, szülők pedagógusok buzdították az úszókat a minél jobb teljesítményekért. Köszönet érte.
A szerdai eredményhirdetést nagy izgalommal várták a gyerekek.
A versenybizottság éremmel díjazta a dobogós helyezetteket, serleggel jutalmazta a tagozatok legeredményesebb versenyzőit. A z egyéni helyezések alapján legtöbb pontot gyűjtött osztály alsó és felső tagozaton is ,tortát kapott ajándékba.
Nagyon ügyesen teljesített: Fodor Dorián, Molnár Norbert 1.a osztályos tanulók.
Legeredményesebb versenyzők alsó tagozaton:Mosonyi Dóra 4.a, Lipót Adrián 4.a Grétsy-Kováts Ince 4.c
Felső tagozaton: Grétsy-Kováts Bodó 8.b, Lipót Angelika 7.b, Kiss Ferenc 7.c
Pontok alapján a 4.a és az 5.b osztály lett a győztes.

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Sportversenyek