Iskolai atlétikaverseny

ISKOLAI  ATLÉTIKAVERSENY

2019.szeptember 31. – október 1.

Nagyon nagy érdeklődéssel várták, kicsik és nagyok a tanév első versenyét. Az alsósokat 42 versenyző képviselte, míg a felsősök 33-an vettek részt a versenyen. Minden évben váltóversennyel nyitjuk meg a versenyt, amelyre már nagyon készülnek tanulóink. Az alsó tagozaton: 30 méter síkfutás, távolugrás és kislabdahajítás versenyszámokban mérik össze erejüket tanulóink. A felsősök versenyét a szomszédos Lantos Mihály Sporttelepen bonyolíthattuk le, az MTK engedélyével és segítségével. Az időjárás fantasztikus napsütéssel ajándékozta meg versenyzőinket és szurkolóikat. 4x100m váltóversenyben nyolc csapat indult, melyet a 100 m síkfutás, távolugrás és kislabdahajítás követett. Végül a 200m és a 400 m síkfutással zártuk versenyünket. Tanulóink nagyon élvezték a fantasztikusan nagy és valódi sportlétesítmény által nyújtott lehetőségeket.

Legeredményesebb osztály: alsó tagozaton a 2.a osztály, felső tagozaton a 6.b osztály lett, melyet egy – egy tortával jutalmaztunk, a legeredményesebb versenyzőket egy-egy kicsi kupával.

Legeredményesebb alsó tagozatos versenyzőink:

SZÁSZ EDINA 3.a osztályos tanuló, BADA LORENZÓ 4.b osztályos tanuló, BUDAI TÜNDE 3-4.c osztályos tanuló.

Legeredményesebb felső tagozatos versenyzőink:

DÁGI DALMA 6.b osztályos tanuló, MATA ALBERT 6.b osztályos tanuló, KISS VIVIEN 5.c osztályos tanuló.

 

KÖSZÖNET NYILVÁNÍTÁS:

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az MTK vezetőségének és dolgozóinak, hogy versenyünk lebonyolítását a Lantos Mihály sporttelepen lehetővé tették.

 

 

  1. október 15. Henye Rita, testnevelő