Mozgásjavító Úszókupa

Mozgásjavító Úszókupa

2019. október 21.

Útjára indult a 2019-20. tanév Mozgásjavító Úszókupa versenysorozata. Ez a tanév már 11. alkalommal ad tehetőséget látássérült és mozgáskorlátozott diákok úszóteljesítményének összemérésére. A Mozgásjavító Sportegyesület szervezésében zajló, 4 fordulóból álló „Úszókupa” október 19-ei versenynapján, 9 GYDSE sportolóval vettünk részt. Delfin (10 éves) 25m –es, míg a serdülő és ifi korcsoportban induló úszók 50m-es távokon versenyeztek.

Minden versenyző 3 egyéni számban indulhat. Csapatok között váltóversenyek is zajlanak 25m és 50m-en, szabad és vegyes úszás szabályai alapján. A versenyszervezők díjazzák a legtöbbet fejlődő úszókat is. Az izgalmas futamok eredményességét majd az áprilisi – záró- forduló után tudjuk meg. Addig is sok edzés, kitartó munka vár tanulóinkra, aminek sok érmet és kupa lesz a jutalma.

Gratulálunk a résztvevőknek az első versenynapon nyújtott teljesítményükért: Balogh Katalin, Matula Éva, Matula Zsuzsanna, Lipót Angelika, Barna Emese, Mák Bence, Holecz Attila, Antal Bence, Hollós Botond.

Kovácsné Fülöp Beáta

 

Bejegyzés adatai